Ananas z pieprzem
25.00złKostki ananasa do chrupania, a na końcu nuta pieprzu Penja. Idealne z serem Emmentaler lub Comté.
Kostki ananasa do chrupania, a na końcu nuta pieprzu Penja. Idealne z serem Emmentaler lub Comté.
Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Roquefort, Gorgonzola, Stilton lub Bleu d’Auvergne.
Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Gruyere, Manchego, Gouda, Pecorino Romano.
Słodkie i delikatne wspomnienia z Normandii. Idealne z pieczonym Camembertem.
Obowiązkowa pozycja na każdym talerzu serów. Słodycz figi i kwasowość jabłek tworzą idealnie harmonijną symbiozę. Szczypta musztardy Dijon nadaje całości pikantnej nuty. Musztarda będzie się wspaniale komponowała, np. z kawałkiem Schlossbergera.
Ilość: 100g produktu
Tradycyjna musztarda z winem Pinot Noir. Dzięki lekkiej kwaskowatości musztarda ta oczaruje Twoje kubki smakowe. Musztarda Pinot noir jest wytwarzana w tradycyjnym procesie od 1840 roku. Nasiona są wybierane ze względu na ich jakość, a następnie mielone w kamieniu młyńskim, tak jak robiono to w przeszłości, aby zachować ich smak.
Tradycyjną musztardę połączoną z Chablis, winem odmianowym Chardonnay. Dzięki świeżości i mineralnemu akcentowi musztarda ta jest wytwarzana w tradycyjny sposób od 1840 roku. Nasiona, wyselekcjonowane ze względu na ich jakość, są mielone jak dawniej kamiennym kamieniem młyńskim.
Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Najlepiej komponuje się z serem Reblochon, Munster i Langres.
Brak produktów w koszyku.