• Jabłko z pistacjami i cynamonem

    10.00

    Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Gruyere, Manchego, Gouda, Pecorino Romano.

  • Musztarda jabłko-figa

    35.00

    Obowiązkowa pozycja na każdym talerzu serów. Słodycz figi i kwasowość jabłek tworzą idealnie harmonijną symbiozę. Szczypta musztardy Dijon nadaje całości pikantnej nuty. Musztarda będzie się wspaniale komponowała, np. z kawałkiem Schlossbergera.

    Ilość: 100g produktu

  • Musztarda z Pinot Noire

    28.00

    Tradycyjna musztarda z winem Pinot Noir. Dzięki lekkiej kwaskowatości musztarda ta oczaruje Twoje kubki smakowe. Musztarda Pinot noir jest wytwarzana w tradycyjnym procesie od 1840 roku. Nasiona są wybierane ze względu na ich jakość, a następnie mielone w kamieniu młyńskim, tak jak robiono to w przeszłości, aby zachować ich smak.

  • Musztrada z Chablis

    28.00

    Tradycyjną musztardę połączoną z Chablis, winem odmianowym Chardonnay. Dzięki świeżości i mineralnemu akcentowi musztarda ta jest wytwarzana w tradycyjny sposób od 1840 roku. Nasiona, wyselekcjonowane ze względu na ich jakość, są mielone jak dawniej kamiennym kamieniem młyńskim.

  • Pasta z sera dojrzewającego

    15.00

    Pasta z sera długodojrzewającego, produkowana w naszym zakładzie, cechuje się intensywnym smakiem, który stanowi bazę tego wyrobu. Delikatnie pikantna, wzbogacona dodatkiem papryki, chili, czosnku i oleju rzepakowego, idealnie sprawdzi się jako wyrazisty dodatek do pieczywa czy przekąsek.

    Dostępna również w łagodnej wersji, bez chili, dla tych, którzy preferują subtelniejsze smaki, ale nadal chcą cieszyć się bogactwem serowego aromatu.

    Wybierz opcjeWczytywanie Gotowe This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Winogrona z Migdałami z Majorki

    10.00

    Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Najlepiej komponuje się z serem Reblochon, Munster i Langres.