-
25.00zł
Chleb figowy Almondeli z migdałami jest zrobiony z typowych hiszpańskich migdałów Marcona. Słodycz fig w połączeniu z wysokiej jakości migdałami tworzy wyjątkowo pyszne doznania smakowe. Chrupiące kawałki migdałów nadają chlebowi figowemu wyjątkowego kopa – po pierwszym kęsie nie będziesz w stanie przestać!
Chleb figowy doskonale komponuje się z mocnymi serami, takimi jak Manchego, Ossau-Iraty, Comté czy Blue Stilton. Ale także z kieliszkiem dobrego czerwonego wina
-
19.00zł
Ciasteczka z zieloną cebulką to smakowita propozycja, która łączy w sobie chrupkość ciasteczek z aromatem świeżej, zielonej cebulki. Ta kombinacja stanowi wyjątkową przekąskę, która może być cieszyć się popularnością zarówno jako samodzielna przekąska, jak i idealny dodatek do deski serów. Kraj: Francja Pojemność: 100g
-
16.50zł
Chrupiące ciastka wykonane z ciasta francuskiego z solą.
-
16.50zł
Twist Cheese & Butter to ciastka wykonane z ciasta francuskiego z masłem i serem Gruyère.
-
59.00zł
Masło truflowe z dodatkiem 10% czarnej trufli z Périgord. Tradycyjna receptura wytwarzania wysokiej jakości masła z dodatkiem czarnych trufli pozwala cieszyć się tym wyjątkowym smakiem przez cały rok. Z eleganckiej puszki 45g można zrobić około 25 tostów. Świetnie nadaje się tez do jajek w koszulce czy omletów. Najlepiej wyjąć go z lodówki 10 minut wcześniej, aby cieszyć się pełnią smaku i aromatu.
-
12.00zł
Idealne jako dodatek do deski serów. Pojemność: 200g