• Chlebek figowy

    25.00

    Chleb figowy Almondeli z migdałami jest zrobiony z typowych hiszpańskich migdałów Marcona. Słodycz fig w połączeniu z wysokiej jakości migdałami tworzy wyjątkowo pyszne doznania smakowe. Chrupiące kawałki migdałów nadają chlebowi figowemu wyjątkowego kopa – po pierwszym kęsie nie będziesz w stanie przestać!

    Chleb figowy doskonale komponuje się z mocnymi serami, takimi jak Manchego, Ossau-Iraty, Comté czy Blue Stilton. Ale także z kieliszkiem dobrego czerwonego wina

  • Ciasteczka camembert

    19.00

    Ciasteczka o smaku camemberta to wykwintna propozycja dla miłośników serów, którzy pragną połączyć delikatność ciasteczek z intensywnym smakiem tego klasycznego, kremowego sera. Ta subtelna kombinacja przynosi wyjątkowe doznania smakowe, które mogą być doskonałe zarówno jako samodzielna przekąska, jak i idealny dodatek do deski serów. Kraj: Francja Pojemność: 100g

  • Ciasteczka zielona cebulka

    19.00

    Ciasteczka z zieloną cebulką to smakowita propozycja, która łączy w sobie chrupkość ciasteczek z aromatem świeżej, zielonej cebulki. Ta kombinacja stanowi wyjątkową przekąskę, która może być cieszyć się popularnością zarówno jako samodzielna przekąska, jak i idealny dodatek do deski serów. Kraj: Francja Pojemność: 100g

  • Ciastka maślane z solą

    15.00

    Chrupiące ciastka wykonane z ciasta francuskiego z solą.

  • Ciastka z masłem i serem

    15.00

    Twist Cheese & Butter to ciastka wykonane z ciasta francuskiego z masłem i serem Gruyère.

  • Masełko truflowe

    80.00

    Masło truflowe z dodatkiem 10% czarnej trufli z Périgord. Tradycyjna receptura wytwarzania wysokiej jakości masła z dodatkiem czarnych trufli pozwala cieszyć się tym wyjątkowym smakiem przez cały rok. Z eleganckiej puszki 45g można zrobić około 25 tostów. Świetnie nadaje się tez do jajek w koszulce czy omletów. Najlepiej wyjąć go z lodówki 10 minut wcześniej, aby cieszyć się pełnią smaku i aromatu.

  • Masełko z kawiorem

    80.00

    Masło kawiorowe to receptura opracowana przez Caviar de Neuvic wraz z szefem kuchni wyróżnionym gwiazdką Michelin – Cyrilem Haberlandem. Najwyższej jakości masło zmieszane z 28% peklowanym kawiorem Baeri. Ciesz się smakiem kawioru w niecodzienny sposób! Kremowość masła i konsystencja kawioru tworzą bukiet subtelnych i oryginalnych smaków.

    Wskazówka: Wyjmij z lodówki na 10 minut przed użyciem. W temperaturze pokojowej uwalnia się smak kawioru, gdy jest zbyt zimne poczujesz tylko aromat masła.

  • Paluszki chlebowe

    12.00

    Idealne jako dodatek do deski serów. Pojemność: 200g