• Czarne figi z orzechami makadamia i pieprzem

    10.00

    Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Roquefort, Gorgonzola, Stilton lub Bleu d’Auvergne.

  • Krówki Klaus o smaku Creme Brule

    25.00

    Francuskie krówki o smaku Creme Brule. Te delikatne i rozpływające się w ustach słodycze powstały z najwyższą starannością w regionie Comte-Franche. Świetnie sprawdzą się jako uzupełnienie deski serów w połączeniu z twardszymi i długo dojrzewającymi serami jak Gruyere, Schlossberger lub serami z przerostem niebieskiej pleśni…..lub po prostu jako deserowa przekąska.

  • Krówki Klaus o smaku Solonego Masła

    25.00

    Francuskie krówki o smaku Solonego Masła. Te delikatne i rozpływające się w ustach słodycze powstały z najwyższą starannością w regionie Comte-Franche. Świetnie sprawdzą się jako uzupełnienie deski serów w połączeniu z twardszymi i długo dojrzewającymi serami jak Gruyere, Schlossberger lub serami z przerostem niebieskiej pleśni…..lub po prostu jako deserowa przekąska.

  • Musztarda jabłko-figa

    35.00

    Obowiązkowa pozycja na każdym talerzu serów. Słodycz figi i kwasowość jabłek tworzą idealnie harmonijną symbiozę. Szczypta musztardy Dijon nadaje całości pikantnej nuty. Musztarda będzie się wspaniale komponowała, np. z kawałkiem Schlossbergera.

    Ilość: 100g produktu