-

30.00zł
Francuskie maślane ciasteczka Petit Corses o smaku sera Comte. Produkowane są w okolicach Bordeaux we Francjii według starych receptur i zachowania najwyższej jakości. Świetnie sprawdzą się jako przekąska lub uzupełnienie deski serów o coś chrupiącego i wytrawnego.
-

30.00zł
Francuskie maślane ciasteczka Petit Corses o smaku sera Roquefort. Produkowane są w okolicach Bordeaux we Francjii według starych receptur i zachowania najwyższej jakości. Świetnie sprawdzą się jako przekąska lub uzupełnienie deski serów o coś chrupiącego i wytrawnego.
-

10.00zł
Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Roquefort, Gorgonzola, Stilton lub Bleu d’Auvergne.
-

10.00zł
Mini konfitura to idealny dodatek do talerza serów. To również idealny prezent dla smakoszy, który może towarzyszyć kawałkowi sera i butelce wina. Polecamy parować z serami takimi jak Gruyere, Manchego, Gouda, Pecorino Romano.
-

25.00zł
Francuskie krówki o smaku Creme Brule. Te delikatne i rozpływające się w ustach słodycze powstały z najwyższą starannością w regionie Comte-Franche. Świetnie sprawdzą się jako uzupełnienie deski serów w połączeniu z twardszymi i długo dojrzewającymi serami jak Gruyere, Schlossberger lub serami z przerostem niebieskiej pleśni…..lub po prostu jako deserowa przekąska.
-

25.00zł
Francuskie krówki o smaku Solonego Masła. Te delikatne i rozpływające się w ustach słodycze powstały z najwyższą starannością w regionie Comte-Franche. Świetnie sprawdzą się jako uzupełnienie deski serów w połączeniu z twardszymi i długo dojrzewającymi serami jak Gruyere, Schlossberger lub serami z przerostem niebieskiej pleśni…..lub po prostu jako deserowa przekąska.
-

28.00zł
Tradycyjna musztarda z winem Pinot Noir. Dzięki lekkiej kwaskowatości musztarda ta oczaruje Twoje kubki smakowe. Musztarda Pinot noir jest wytwarzana w tradycyjnym procesie od 1840 roku. Nasiona są wybierane ze względu na ich jakość, a następnie mielone w kamieniu młyńskim, tak jak robiono to w przeszłości, aby zachować ich smak.
-

125.00zł
Ten suplement diety jest przeznaczony do 21-dniowej kuracji, z 2 tabletkami przyjmowanymi dziennie na 20 min przed posiłkiem.
Korzyści ze stosowania probiotyków z mleka wielbłądziego:
- wspiera zdrowie układu trawiennego, pomagając przywrócić równowagę mikroflory jelitowej i łagodzić problemy, takie jak biegunka, zaparcia, wzdęcia oraz zaburzenia mikroflory jelitowej
- pomaga wzmocnić układ odpornościowy dzięki bogactwu białek o właściwościach antybakteryjnych zawartych w mleku wielbłądzim
- niski poziom glikemiczny: dzięki temu jest produkt ten jest dobry dla osób z cukrzycą
- hipoalergiczność: mleko wielbłądzie nie zawiera białek alergizujących, co sprawia, że jest bezpieczne dla osób z alergiami na produkty mleczne
- zwiększone wchłanianie probiotyków: mleko wielbłądzie wspomaga wchłanianie probiotyków, dzięki swojemu składowi zbliżonemu do mleka matki (ludzkiego)
Dlaczego mleko wielbłądzie?
- to produkt o lekko karmelowym smaku, świetny dla układu odpornościowego i łatwy do włączenia do codziennej diety
- wspiera leczenie autyzmu
- zawiera 3-5 razy więcej witaminy C i mniej tłuszczów nasyconych oraz cholesterolu niż mleko krowie
- zawiera 10 razy więcej żelaza
- nie zawiera B-laktoglobuliny i B-kazeiny – najczęściej uczulających składników mleka krowiego
- jest bogate w: wapń, miedź, magnez, mangan, sód, cynk i potas
- jest łatwo strawne
- posiada właściwości przeciwzapalne, przeciwgrzybiczne, przeciwwirusowe i przeciwbakteryjne
- bogate w witaminy: A, B1, B2, D, E
- wzmacnia nasz układ odpornościowy
- zmniejsza wzrost komórek rakowych (potwierdzone badaniami)
- obniża poziom cholesterolu we krwi
- zawiera laktoferynę